Al in 1987, ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de RZV zeilden er skûtsjes op de Kralingse Plas. Dat leek een eenmalige gebeurtenis. Maar in 2014 haalde de Stichting Wind in de Zeilen opnieuw 10 skûtsjes naar Rotterdam!

Wegens groot succes prolongeerde de Stichting het evenement in 2015 en inmiddels is het al weer het vijfde achtereenvolgende jaar dat deze wedstrijden op de Kralingse Plas worden gehouden.

 

Net als in voorgaande jaren stelt de Rotterdamsche Zeilvereeniging buurtbewoners en zeilliefhebbers uit Kralingen en wijde omgeving graag in de gelegenheid het skûtsjesilen te volgen vanaf het balkon van het clubgebouw aan de Kralingse Plaslaan 113.

RZV-gastheer Hennie Louw verzorgt voor een vriendelijke prijs weer een smakelijk buffet. Op donderdag avond is er een Nasi-maaltijd voor € 10,00 p.p. Op vrijdagavond is er een Mixed Grill van de BBQ voor € 15.00 p.p. Wel even reserveren via: gastheer@rzv.nlof via 0658964943, bij voorkeur via What’s app of SMS.

De RZV feliciteert de Stichting Wind in de Zeilen met dit eerste lustrum en heet iedereen welkom die deze lustrumwedstrijden van dichtbij wil meemaken!

31 mei en 1 juni
vanaf 17:30 uur
Kralingse Plaslaan 113

www.rzv.nl