In de eerste week van de zomervakantie organiseert Super-Actief weer het kamp met kinderen uit Kralingen en Crooswijk. In de week van 16-20 juli.

We weten het gewoon zeker, ook dit jaar organiseren we weer een onvergetelijke week voor de kinderen. Het kamp is bedoeld voor kinderen die niet op vakantie kunnen of die door omstandigheden een weekje eruit goed kunnen gebruiken. Kinderen tussen de 6 en de 12 jaar!

Vorig jaar hebben de kinderen gereisd met een teletijdmachine en hebben ze iemand geholpen om terug keren naar de tijd waarin hij leefde. Dit jaar is het spannend wat er gaat gebeuren. In ieder geval gaan ze lekker zwemmen en gaan ze klauteren en misschien wel naar de bioscoop op het terrein. Ze gaan namelijk naar Summercamp Heino, een terrein waar van alles te doen is. We zien die blije gezichten al bijna voor ons. Doodmoe maar gelukkig en tevreden komen ze thuis. Ziet u het ook voor u?

Kijk eens op onze Facebook-pagina om te zien hoe de kinderen genieten. Dansen, zingen, klimmen en een dagje naar een techniekpark. Het is allemaal te zien. En weet u, de kinderen die vorig jaar mee zijn gegaan weten het nog als de dag van gisteren. Helpt u ons mee?

Het programma zit dus eigenlijk al in elkaar, maar nu moeten we de begroting nog dekkend krijgen daarvoor vragen we uw hulp.

Benodigd bedrag
Er is €14.500,- nodig. Een flink bedrag, wat vooral komt door de hoge kosten van het kamphuis en het vervoer. Bij elkaar ongeveer de helft van de totale begroting. Dus we kunnen het niet veel mooier maken. We gaan aan de slag om het bij elkaar te brengen.

Acties:
De kinderen sparen zelf flessen en doen diverse kleine acties om geld in te zamelen, zoals verkopen op de rommelmarkt en cupcakes bakken.

Crowdfunding
De volwassenen gaan aan de slag met het aanschrijven van fondsen. Er loopt nu een crowdfunding op zuid-holland.oranjefondscollecteonline.nl

Collecte
In de periode 20-26 mei is er een huis-aan-huiscollecte in De Esch. We komen aan de deur met een bus waarmee ook contactloos betaald kan worden. Wat het ook is, al is het maar 20 cent, het is altijd goed en fijn dat u geeft. Onze actie heeft nog altijd de slogan, ‘vele kleintjes maken één grote’. Via De Ster tonen wij u onze voortgang, de ene keer in de huis-aan-huiskrant, de andere keer op De ster Online.

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook. https://www.facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Doneren
Wilt u doneren dan kan dat op: NL16 RABO 0182450171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. kinderkamp 2017. Alvast hartelijk bedankt voor u bijdrage!

(ingezonden mededeling Stichting Super-Actief)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.