Eten bij restaurant DE TUIN is altijd een gezellige bezigheid. Je komt er altijd wel een bekende tegen, want het is er nooit stil.

Wij nemen eerst een koele witte wijn op het heerlijke terras met uitzicht over de Plas, vóór wij naar binnen gaan om te genieten van de gebakken kabeljauw met gegrilde aubergines, bedekt met Parmezaan, balsamico, karamel en een uiensalsa (21,50) en natuurlijk de onovertroffen malse kipsaté ‘De Tuin’ met frites en frisse salade (15,50)

tuin02
Voor zo´n druk restaurant heb je ook veel personeel nodig. Hierbij de crew van donderdagavond.
V.l.n.r.: Wouter, Rodney, Jelmee, Inge, Lisa, Martijn,
Romy, Dexter, Sharona, Eva en Emma.

Friese skûtsjes
Er zijn altijd veel evenementen in en rond De Tuin. Denk aan de borrels, de DJ’s, elke zondag een spetterende band en nu kan men ook nog van donderdag 22 mei tot en met zaterdag 24 mei vanaf het terras Friese skûtsjes voorbij zien varen. De Kralingse Plas is regelmatig het toneel van zeilwedstrijden, maar grootschalige evenementen zijn er zelden. Zonde van zo’n prachtige plas, vonden de organisatoren van Stichting ‘De Wind in de Zeilen’. Zo ontstond het idee voor een grootscheeps zeilevenement. De keuze voor de skûtsjes, Friese platbodems, lag voor de hand. De zeilwedstrijden met de historische skûtsjes zijn spectaculair, het gaat er stevig aan toe. Zo komt er weer een leuk evenement naar Rotterdam en dat nog wel op de Kralingse Plas!

tuin01

 

tuin-logo

Café Restaurant DE TUIN
Plaszoom 354 Rotterdam
Tel. 010-4527743
www.restaurantdetuin.nl