Het zomerprogramma is afgelopen. Er zijn heel veel leuke activiteiten geweest waar iedereen volop van genoten heeft. Heerlijk was het. Ouderen van 90 jaar die vanuit een boom naar beneden konden kijken. Bowlen, wandelen op het Eiland van Brienenoord en nog veel meer bijzondere en leuke activiteiten hebben we met elkaar gedaan.

Het aantal vragen naar het winterprogramma is groot. We bieden natuurlijk een winterprogramma aan dat we organiseren samen met bewoners, maar we gaan ook weer meer aandacht geven aan de mensen die het huis niet uit kunnen om een of andere reden. Ook die mensen willen meer gezelligheid! Daarom vragen we of u één of twee uurtjes tijd heeft in de week om iemand te bezoeken of met iemand te wandelen, met of zonder rolstoel. Gewoon even gezelligheid, even praten, lachen en aandacht voor elkaar. Wil jij helpen? Neem dan alsjeblieft contact op, ook al kan je niet wekelijks, maar wel af en toe. Laat je horen, want niet iedere oudere wil iedere week bezoek. Het is maatwerk wat wij leveren en daar kan jij ook ingepast worden. Ieder uurtje inzet is waardevol.

Wekelijks programma
Nu de 1.5 meter regel eraf is, gaan we weer volop aan de slag met diverse activiteiten voor 55-plussers in de herfst en winter. Sociaal Vitaal op maandagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur in Mazesteyn, Koffieochtend in Mazesteyn, waar iedereen welkom is van 10.00 tot 12.00 uur, Spellenmiddag op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in De Pomp, en SuperDag iedere donderdag in Mazesteyn van 10.00 tot 14.00 uur. Hiervoor wel graag even aanmelden. Maandelijks een grotere activiteit waar we apart flyers voor maken. Wilt u een flyer ontvangen? Mail dan naar info@super-actief.nl maar bellen kan uiteraard ook.

TalentenKaravaan Struisenburg 9 oktober 12.00-15.00 uur
Zaterdag 9 oktober organiseren we samen met de ouderenbonden, Stichting OSO Rotterdam, een TalentenKaravaan in Struisenburg bij Podium aan de Maas aan de Oostmaaslaan 950. Deze karavaan is mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam. Om 12.00 uur wordt de Karavaan geopend door een optreden van zanger Perry Zuidam. Aansluitend kan je meedoen aan een talentenscan om jouw talent te (her)ontdekken, meedoen aan diverse workshops zoals, Sociaal Vitaal, Walking Football, koken, verhalen schrijven, jeu de boules, mini workshops van de SKVR en anderen.

Er staan informatiekramen van diverse organisaties en er worden filmpjes getoond van talenten die hun talent laten zien. Met een muziekje op de achtergrond, een consumptie en een hapje wordt het heel gezellig. Meedoen is gratis.

Wil je vrijblijvend spreken over je inzet als vrijwilliger? Dan is dit een geschikte plek. Ook Super-Actief heeft een informatiekraam bij de TalentenKaravaan en Clara en Anita zijn hier aanwezig. We zien je graag komen.

CONTACT: Stichting Super-Actief; Clara van Vliet, 06-54362001; Anita Kornman 06-11886979; website: www.super-actief.nlfacebook.com/SuperActief/

Mailen kan naar info@super-actief.nl

(ingezonden mededeling Stichting Super-Actief)

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.