Afbeelding: uitreiking 2016

Kralingen-Crooswijk onderscheidt burgers, groepen en organisaties

De Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk wil graag een goede traditie in ere houden. Personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het gebied kunnen ook dit jaar weer in het openbaar een blijk van waardering ontvangen.

De Gebiedscommissie roept bewoners op om personen of organisaties en groepen te nomineren voor een gebiedsonderscheiding. Zo wordt voorkomen dat iemand over het hoofd wordt gezien en worden de bewoners erbij betrokken.

De Gebiedscommissie kent twee soorten onderscheidingen:

Het ‘Zonnetje’: een aanmoedigingsprijs voor de leukste en/of best geslaagde bewonersinitiatieven. Het gaat daarbij niet alleen om bewonersinitiatieven die in het afgelopen jaar zijn ondersteund door de Gebiedscommissie, maar ook initiatieven die niet financieel zijn ondersteund of al langer lopen komen in aanmerking.

‘De Boezemvriend’: dit is de hoogste gebiedsonderscheiding die Kralingen-Crooswijk kent. Ze wordt toegekend aan een persoon of organisatie die zich op zeer bijzondere wijze vrijwillig voor Kralingen-Crooswijk heeft ingezet.

Een jury, bestaande uit leden van de Gebiedscommissie, zal een keuze maken uit de genomineerden. De onderscheidingen zullen worden uitgereikt tijdens de oudejaarsbijeenkomst op vrijdag 8 december.

Als u suggesties heeft voor personen, groepen of organisaties die voor één van deze onderscheidingen in aanmerking zouden kunnen komen kunt u deze tot 15 november 2017 indienen bij gebiedkralingencrooswijk@rotterdam.nl, voorzien van een argumentatie.

(Ingezonden mededeling Gebiedscommissie Kralingen Crooswijk)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.