Op zondagmiddag 28 juni 2015 om 16.00 uur, vindt in Eetcafé ‘De Steek’, Lusthofstraat 2-a (hoek Waterloostraat) Rotterdam, Kralingen, de opening plaats van een expositie van schilderijen van Karin Berg. De opening van de expositie wordt verricht door Cobie Schoneveld, kunstenaar en secretaris van het bestuur van de Kunstkring Prins Alexander. Daarbij is iedereen welkom!

Karin Berg is een autodidacte kunstenaar en een geboren en getogen Rotterdamse. Zij groeide op in een kunstzinnige familie. Naast moeder en huisvrouw is zij kunstenaar. Sinds 2007 treedt Karin Berg met haar schilderijen naar buiten en neemt zij deel aan exposities in binnen- en buitenland. De afgelopen 3 jaar werd zij genomineerd voor de ‘Palm Award’ van de Art Domain Group in Leipzig in Duitsland en ontving zij in Italië de ‘Premio Bertelli’ prijs voor haar werk.

De expositie van Karin Berg is in Eetcafé ‘De Steek’ alle dagen van de week, vanaf 16.00 uur te bezichtigen. U kunt er ook blijven eten en een tafel binnen- of buiten reserveren: 010-2130966.

Afbeelding: Karin Berg

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)