Dat bieden wij bij Reakt Vredehof! Bij ons kun je terecht voor een kopje koffie en een luisterend oor. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Door hier bij aan te sluiten bouwen deelnemers een sociaal netwerk op. Ons doel is om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Daarbij hoort ook een warme maaltijd!
Onze keuken bereidt elke dag een verse, gezonde en bovenal smakelijke maaltijd. Wekelijks hebben wij een gevarieerd menu met gezonde en lekkere producten. Voor maar € 3,50 kun je al aanschuiven en, in gezelschap, de dag afsluiten met lekker eten.

Je kunt je van maandag tot en met vrijdag tot 15.00 uur aanmelden om die dag mee te eten. De maaltijd wordt geserveerd om 16.45 uur.

Heb je allergieën of bepaalde dieetvoorschriften? Geef dit dan a.u.b. door, wij houden hier rekening mee! Voor de warme maaltijd heb je geen indicatie nodig, iedereen is bij ons welkom!

Ben je niet meer zo goed ter been?
Geen zorgen! Door onze lift zijn wij voor iedereen goed bereikbaar. Bevalt het goed? Dan kun je je inschrijven en gebruik blijven maken van onze locatie en aanbod. Wij hopen je snel te mogen ontvangen op ons gezellige dagcentrum!

Reakt Vredehof Oudedijk 76, 3062 AG Rotterdam 088 – 3577595 Facebook: Reakt Vredehof


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.