Op 25 februari jl. werd huismeester van ‘t Hofje van Gerrit de Koker, Cees Dekker 65 jaar. Ter zijner ere werd donderdag jl. een imposante afscheidsreceptie gehouden in de recreatiezaal.

Cees Dekker was 14 jaren lang de toeverlaat van de bewoners van de Kralingse ouderenhuisvesting. Altijd in de weer en niet te beroerd om een bingootje te draaien. Dat leverde hem de bijnaam ‘Bingo Keessie’ op. Voorzitter van de bewonerscommissie Jan Krol zwaaide hem veel lof toe en hij was niet de enige spreker die dat deed. De bewonerscommissie moet trouwens aan de bak in de toekomst, want terwijl Cees nog 36 uur per week aanwezig was, moet zijn opvolger Arie Pors het met 12 uur per week doen.

Bingo Keessie

Wel is er een schoonmaakdienst in de arm genomen. Natuurlijk waren er veel bloemen, ook voor Brigitte, de vrouw van Cees, en andere geschenken, maar het meest bijzonder was de ‘elektrische fiets’, cadeau gedaan door de dankbare bewoners. Er kwam nog een enveloppe met inhoud achteraan. Van links naar rechts: Cees Dekker, Jan Krol en actieve bewoner Alex van Muijen.