Sinds 13 november zijn de coronaregels een stuk strenger geworden. Reden voor de organisatoren van Excelsior Football Memories om het programma aan te passen. Dat speelt zich normaliter af in het Van Donge & De Roo Stadion – wellicht beter bekend als stadion Woudestein. Om te beginnen ging op dinsdag 23 november ‘Muziekherinneringen’ niet door. In plaats daarvan werd er gewandeld. Het is de bedoeling om daar de komende dinsdagochtenden mee door te gaan, totdat men weer veilig naar binnen kan. Zie ook: excelsiorfoundation.nl/project/excelsior-football-memories

Dinsdag 23 november deden de heer en mevrouw Coster mee. Mevrouw Coster (lichtgroen jasje) zette er aanvankelijk goed de pas in maar Elke Oost van DOCK (plaatselijk maatschappelijke werk) hield haar bij. Meneer Coster (met bucket hoedje) vertelde dat hij en zijn vrouw aan het einde van deze week hun 60-jarig huwelijk zouden gaan vieren, ‘ergens in het land’. Excelsior-vrijwilliger Guno Braaf (zwart hoedje) is 68, ‘al heel lang lid van Excelsior’ en gek op ‘walking football’.  Willem van der Meer, 79 jaar, (blauw jasje met Excelsior-embleem) woont weliswaar in Krimpen aan den IJssel, maar zijn roots liggen in Kralingen. Een van zijn grootvaders was ooit molenaar van een van de (al lang geleden verdwenen) molens aan de noordzijde van de Kralingse Plas.

Foto’s in hoge resolutie hier

 

Meewandelen?
Voorlopig dus elke dinsdagmorgen wandelen. Vertrek elke dinsdagmorgen om 10.00 uur vanaf het stadion van Excelsior Rotterdam. Voor vertrek en bij terugkomst staat de koffie en thee klaar. Houd onze kanalen in de gaten voor updates over het programma.

Meld uzelf of iemand waarvan u denkt dat hij/zij dit leuk vindt aan via info@excelsiorfoundation.nl of 010-3138699.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.