Excelsior is er weer bij volgend seizoen in de Eredivisie! Jij toch ook? Bestel nu jouw seizoenkaart voor het seizoen 2016-2017 in de Eredivisie! Je kunt jouw seizoenkaart verlengen of kopen via www.excelsiortickets.nl of aan de balie van Stadion Woudestein. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek bij alle thuiswedstrijden van Excelsior in het komende eredivisieseizoen.

Voor het komende seizoen gelden de volgende tarieven:

Rob Albers tribune
– Volwassen 260 euro
– Student 200 euro
– Jeugd 105 euro

Robin van Persie tribune
– Volwassen 200 euro
– Student 165 euro
– Jeugd 105 euro

Studententarief geldt voor 17 tot en met 23 jaar.
Jeugdtarief geldt tot en met 16 jaar.

Online verlengen van een seizoenkaart
Heb je al een seizoenkaart? Dan kun je snel en gemakkelijk verlengen via www.excelsiortickets.nl. Log met je account in en onder het kopje seizoenkaart kun je direct verlengen en via iDEAL betalen. Heb je nog geen login gegevens? Met jouw mailadres kun je een wachtwoord aanvragen. Als het goed is wordt jouw huidige seizoenkaart direct gekoppeld aan het account. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met de administratie via 010-4046041 of info@sbvexcelsior.nl.

Excelsior 2017

Nieuwe seizoenkaart aanvragen
Ga naar Excelsior Tickets en klik rechtsboven in de menubalk op ‘Seizoenkaart’. Ga naar ‘Seizoenkaart 16-17’ en vandaar kun je kiezen voor de gewenste tribune en prijsklasse. Ook hier geldt dat je via iDEAL kunt betalen.

Verlengen of kopen seizoenkaart via administratie
Uiteraard is het ook mogelijk om jouw seizoenkaart te verlengen of te kopen via de administratie van Excelsior. In dat geval vragen we je om vooraf alvast het formulier in te vullen. Bij de administratie kun je contant of via pin betalen. De administratie van Excelsior is dagelijks geopend van 9.00 tot 12.45 uur en van 13.15 tot 17.00 uur.

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact op met de administratie van Excelsior via info@sbvexcelsior.nl of 010-4046041.