Op maandag 7 april werd op het stadhuis de nieuwe Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk, opvolger van de deelgemeenteraad, geïnstalleerd.

Althans, dat was de bedoeling. Op dat moment beschikten Paulette Verbist en Kevin van Eikeren, beiden van de PvdA, nog niet over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zij moesten wachten op de beëdiging tot de vergadering van de gebiedscommissie van dinsdag 15 april. Daarover meer.

Tóch mocht het hele gezelschap, 15 man/vrouw sterk op de foto, mét burgemeester Ahmed Aboutaleb. Bekijkt u ze maar ‘s goed, dit is het resultaat van de verkiezingen voor de gebiedscommissie in Kralingen-Crooswijk, op 19 maart. De voorste rij, aan weerszijden van de burgemeester: Cees Zwinkels (CDA), Indra Gharbharan (D66), Rens van Overdam (VVD), Oana de Visser-Baicu (VVD) en Herbert van Sluys (VVD), daarachter: Jurryt Jannink (D66), Oktay Ünlü (PvdA), John van Assendelft (Leefbaar Rotterdam), Debora Fernald (GroenLinks), Ron Buitelaar (Leefbaar Rotterdam) en Marco Bouman (leefbaar Rotterdam) en helemaal achteraan: Menno Janssen (SP), Paulette Verbist (PvdA), Agostinho dos Santos (SP) en Kevin van Eikeren (PvdA). Sterfotograaf Winish Chedi speelde het klaar ze (bijna) allemaal in de lens te laten kijken.

Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk