Tegen Sparta Rotterdam pakte Excelsior afgelopen zaterdag het eerste punt in een thuiswedstrijd van dit seizoen. Het puntentotaal van de Kralingers kwam daarmee al op elf punten, waardoor Excelsior na negen speelronden de elfde plaats van de Eredivisie bezet. Aanstaande vrijdag gaat Excelsior op bezoek bij FC Twente.

In het uitverkochte Van Donge & De Roo Stadion duurde het tot na rust voordat de 4400 toeschouwers een doelpunt te zien kregen. Het was Milan Massop die Excelsior via een Spartaans been op voorsprong zette. Helaas voor Excelsior kon deze voorsprong niet over de finish getrokken worden. Een paar minuten voor tijd was het Craig Goodwin die de gasten op gelijke hoogte bracht en een punt redde voor Sparta.

Dichtbij
,,Ik kan wel leven met een gelijkspel, maar het is wel vervelend als je er zo dichtbij bent’’, zo vatte hoofdtrainer Mitchell van der Gaag zijn gevoel na de stadsderby tegen Sparta samen. Aanstaande vrijdag speelt Excelsior uit tegen FC Twente en de volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 4 november. Dan komt opnieuw een concurrent naar Rotterdam: Roda JC van hoofdtrainer Robert Molenaar. Tickets voor dit belangrijke duel zijn te koop via www.excelsiortickets.nl.

Milan Massop als middelpunt van een Kralings feestje, nadat hij Excelsior op voorsprong had gezet tegen Sparta. Foto: Jan den Breejen

Excelsior Barendrecht Vrouwen
Een dag voor Excelsior – Roda JC is er nog een belangrijk duel in het Van Donge & De Roo Stadion. Dan nemen de vrouwen van Excelsior Barendrecht het namelijk op tegen Ajax. De aftrap van dit duel in de Eredivisie Vrouwen is om 19.30 uur. Wil je onze vrouwen komen aanmoedigen? Seizoenkaarthouders van Excelsior kunnen gratis naar binnen en losse tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via www.excelsiortickets.nl.

Stadium FunRun
Naast voetbal kijken kan iedereen zich ook van zijn sportiefste kant laten zien op vrijdag 10 november. Dan vindt in en rond het Van Donge & De Roo Stadion de tweede editie plaats van de FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun. Dit unieke hardloopevent brengt lopers langs de mooiste plekjes van ‘Kralingen by Night’, start en finish zijn op de middenstip van het Excelsior stadion. Je kunt je aanmelden voor 1,2 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer. Inmiddels hebben 750 lopers, jong en oud, ervaren en minder ervaren, zich aangemeld. Jij wilt hier toch ook bij zijn? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.stadiumfunrun.com.

Website: sbvexcelsior.nl
Adres: Van Donge & De Roo Stadion
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.