Hopelijk kunnen Rai Vloet en de supporters van Excelsior aanstaande vrijdag juichen als Telstar op bezoek komt in Rotterdam. Foto: Jan den Breejen

Excelsior Rotterdam speelt aanstaande vrijdag 17 januari de eerste thuiswedstrijd van 2020. Telstar komt dan op bezoek in het Van Donge & De Roo Stadion. Na 21 speelronden staat Excelsior op de zesde plaats van de Keuken Kampioen Divisie, tegenstander Telstar staat twee plekjes lager. De Kralingers gaan uiteraard nog steeds voor promotie en dan moet vrijdag op eigen veld worden gewonnen van Telstar.

De aftrap is om 20.00 uur, maar vanaf 18.15 uur kun je vrijdag al terecht op het Fanplein van het Van Donge & De Roo Stadion. Niet alleen voor een hapje of drankje, maar bijvoorbeeld ook voor een potje FIFA in de Fan Experience Container. Wil je een maaltijd nuttigen? Dat kan vanaf 17.30 uur in het supportershome. Kijk op www.sbvexcelsior.nl voor het menu en om te reserveren.

Revanche
De bal gaat om 20.00 uur rollen en Excelsior zal zich dan willen revancheren voor de nederlaag eerder dit seizoen in de uitwedstrijd. Na twee overwinningen liep Excelsior op 23 augustus in de derde speelronde tegen de eerste nederlaag aan. Ook de Kralingers kregen die avond kansen, maar Telstar was effectiever, waardoor het helaas 3-0 werd voor de thuisploeg.

Inmiddels zijn we ruim vier maanden verder. De tweede seizoenshelft begon afgelopen vrijdag met de voor Excelsior traditioneel lastige uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Hoewel Joël Zwarts de Kralingers kort voor rust op een 0-1 voorsprong zette, moest Excelsior uiteindelijk genoegen nemen met een punt. In de tweede helft zorgde Renny Smith namelijk voor de gelijkmaker (1-1).

Promotieplek
Met nog zeventien wedstrijden te gaan is het gat naar een promotieplek slechts vijf punten. Excelsior zal er de komende maanden dus alles aan gaan doen om de zo gewenste terugkeer naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Negen van de zeventien wedstrijden worden gespeeld in Rotterdam, waaronder de toppers tegen NAC Breda, Go Ahead Eagles en De Graafschap.

Halve seizoenkaart
Wil jij geen van deze negen thuiswedstrijden van Excelsior missen? Dan is de makkelijkste en goedkoopste manier om verzekerd te zijn van tickets een halve seizoenkaart. Je kunt deze aanschaffen voor de Rob Albers of Robin van Persie tribune. Deze kaart is al verkrijgbaar vanaf 55 euro (jeugdtarief). Kijk op www.excelsiortickets.nl voor alle tarieven en bestellen.

Tickets
Uiteraard is het ook mogelijk om losse tickets te kopen voor het thuisduel tegen Telstar. Ook hiervoor kun je terecht op www.excelsiortickets.nl. Voor dit duel is er vrije verkoop. Ook voor de andere thuisduels kun je al tickets aanschaffen, uitgezonderd die tegen Go Ahead Eagles en De Graafschap. Informatie over deze wedstrijden volgt zo spoedig mogelijk via de website van Excelsior.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.