Het Oost West Centrum Rotterdam gaat verder onder een nieuwe naam: Gimsel Academy. Bij Gimsel Academy kun je terecht voor scholing op gebied van een natuurlijke leefwijze. Altijd al zelf een smakelijke en gezonde appeltaart willen bakken bijvoorbeeld? Kom proeven bij Spirit, koop je appels met EKO-Keurmerk bij Gimsel supermarkt en leer in de workshop ‘Gezond Zoet’ een fraaie appeltaart bakken.

Voor kookworkshops, cursussen en opleidingen op het gebied van natuurvoeding moet je bij Gimsel Academy zijn. Aanvullend bieden we een ruim aanbod Beweging & Meditatie om je natuurlijke lifestyle te complementeren.

Gratis kennismaken op zaterdag 5 september; Open Dag van 10.00 tot 16.00 uur, in De Groene Passage, Mariniersweg 9 in Rotterdam.

Kijk voor het volledige programma van de Open Dag op www.gimselacademy.nl

Gimsel Academy

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN VOOR EEN NATUURLIJKE & GEZONDE LIFESTYLE
Bij Gimsel maken we de bewuste keuze voor goed en gezond eten. Gimsel Academy geeft je handvatten voor een natuurlijke lifestyle. Laat je inspireren om bij jezelf en in je eigen keuken te beginnen. Gimsel Academy organiseert een breed scala aan cursussen, workshops en opleidingen op het gebied van voeding, beweging en meditatie.

KOKEN MET MOEDER NATUUR
Alle kookcursussen leren je op een simpele en toegankelijke manier een gezond voedingspatroon aan te meten. Je kunt deelnemen aan kruidenworkshops, een basisserie natuurvoeding, Koken met Spirit, koken voor baby’s en peuters, themakooklessen, koken met de seizoenen en nog veel meer.

LEKKER IN JE VEL
Naast gezonde voeding hoort ook beweging bij een gezonde natuurlijke lifestyle. Beweging helpt je ontspannen en zorgt ervoor dat je letterlijk beter in je lijf komt te zitten. Schrijf je in voor: hatha yoga, dru yoga, zwangerschapsyoga, vipassana meditatie, feldenkrais en meer.

KIES VOOR EEN OPLEIDING MET TOEKOMST
Natuurvoedingskok
Natuurvoedingstherapeut
Natuurvoedingswinkelier

Het gezondheidsbewustzijn neemt toe. Er is steeds meer belangstelling voor een gezond voedingspatroon en een gezonde lifestyle. Steeds meer mensen willen, naast de reguliere geneeskunde, kennismaken met complementaire geneeswijzen en holistische therapieën of gaan over op een (semi-)vegetarisch voedingspatroon. The World Health Organisation claimt dat ruim 75% van alle klachten die voorkomen in de westerse wereld veroorzaakt worden door een ongezonde lifestyle en voedingspatroon. Gimsel Academy biedt je tal van mogelijkheden om je lifestyle te verbeteren. Welke opleiding je ook kiest, alle dragen bij aan een meer natuurlijke gezondheid voor jezelf en de mensen om je heen.

Gimsel Academy is in 1984 gestart als het Oost West Centrum Rotterdam en organiseert cursussen en opleidingen op het gebied van een natuurlijke lifestyle. Het cursus- en opleidingsaanbod brengt je in contact met het yin-yang kompas dat je inspireert gebruik te maken van de krachten die al in de natuur aanwezig zijn. We zijn in onze voedselvoorziening afhankelijk van de natuur en zien de plantenwereld als onze voorraadschuur.

Roosmarijn Saat van Gimsel: "Gimsel wil zich blijven onderscheiden; het cursusaanbod voeding van Gimsel Academy is uniek. Al sinds 1997 maken wij deel uit van De Groene Passage, mens- en milieuvriendelijk winkelcentrum. Daar promoten wij met z'n allen het duurzame en Fairtrade product - met overtuiging én succes". Zie: www.degroenepassage.nl. Een bijzondere vermelding verdient Spirit, voor ontbijt, lunch en diner. Spirit floreert, met het 100% vegetarische buffet! Roosmarijn Saat: "Volwaardig en heerlijk eten".

Roosmarijn Saat van Gimsel: “Gimsel wil zich blijven onderscheiden; het cursusaanbod voeding van Gimsel Academy is uniek. Al sinds 1997 maken wij deel uit van De Groene Passage, mens- en milieuvriendelijk winkelcentrum. Daar promoten wij met z’n allen het duurzame en Fairtrade product – met overtuiging én succes”. Zie: www.degroenepassage.nl. Een bijzondere vermelding verdient Spirit, voor ontbijt, lunch en diner. Spirit floreert, met het 100% vegetarische buffet! Roosmarijn Saat: “Volwaardig en heerlijk eten”.

KOM GRATIS KENNISMAKEN
Twee keer per jaar organiseert Gimsel Academy open dagen en avonden voor de cursussen, workshops en opleidingen. Onze lessen zijn dan gratis toegankelijk en je kunt zo binnenlopen.

Open Avond Opleidingen: woensdag 2 september 2015 19.00 – 21.00 uur

Open Dag Cursussen & Workshops: zaterdag 5 september 2015 van 10.00 – 16.00 uur

MEER INFORMATIE
Kijk voor het actuele aanbod, data en tijden op de website en schrijf je direct in!

Gimsel Academy logoMariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
Tel. 010-4135544
info@gimselacademy.nl
www.gimselacademy.nl