Zaterdag 25 mei van 10.00 tot 13.00 uur

De Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas houdt op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 13.00 uur een ‘Open Dag’ voor G- en LG-Hockeyers op haar sportcomplex aan het Toepad 95 in Rotterdam-Kralingen.

R.H.V. Leonidas is de eerste hockeyclub in Rotterdam die geestelijk en lichamelijk gehandicapten de kans biedt om te komen hockeyen. Al een aantal jaar geleden werd het eerste G-team samengesteld. De belangstelling hiervoor was zo groot dat er al snel een tweede G-team volgde. Afgelopen seizoen kwam er van vele kanten de vraag om een LG-team. Nu de bouw van het nieuwe clubhuis is voltooid, wil Leonidas graag aan die vraag gehoor geven. Het LGhockeyteam is bedoeld voor (niet rolstoel gebonden) kinderen en jongeren die zich door een lichamelijke beperking, ziekte, handicap of achterstand in de motorische ontwikkeling niet kunnen meten met leeftijdsgenoten in een regulier hockeyteam.

Wie kennis wil maken met G- en LG-hockey tijdens de Open Dag is van harte welkom. Deelnemen kan natuurlijk ook en is gratis. De G-en LG-hockeyers die al lid zijn van R.H.V. Leonidas en hun begeleiders zullen je graag helpen. Trek thuis je sportkleding vast aan! www.leonidas.nl

(persbericht Rotterdam Sportsupport)