De Dames van Amesz zijn verheugd u uit te mogen nodigen voor een feestelijke bijeenkomst in de winkel, op zaterdag 1 juni, vanaf 15.00 uur, rondom het nieuwe boek van:

Heleen de Mooij-Lubbers, IK ZIE JOU
Kijken voorbij de beelden, luisteren voorbij de woorden.

Het is een inspirerend en herkenbaar boek voor twijfelende ouders, stressende quarterlifers, liefdevolle moeders, zorgzame vaders en voor iedereen die geïnteresseerd is om zijn eigen leven te verrijken door liefde en kracht.

Het boek bevat persoonlijke verhalen over de weg van nieuwsgierigheid naar innerlijke vrijheid, op basis van acht thema’s: nieuwsgierigheid, aandacht, intenties, ontdekken, vertrouwen, wijsheid, overgave en vrijheid.

Als kind bleef Heleen de Mooij-Lubbers liever in de schaduw van haar hardwerkende ouders. In dit boek beschrijft zij hoe belangrijk de rol van haar moeder Ria Lubbers in haar leven was en hoe belangrijk het moederschap voor haarzelf is.

Wij kijken uit naar deze middag, een mooi vervolg op de boekpresentatie van de ‘Persoonlijke herinneringen’ van Ruud Lubbers. Heleen zal vanaf 15.00 uur aanwezig zijn om haar boek te signeren en vanaf 15.30 uur zal zij er iets over vertellen. We hopen u in onze winkel te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet van de Dames van Amesz

Oosterboekhandel J.Amesz
Voorschoterlaan 145-A
Rotterdam-Kralingen
telefoon: 010-4123638
amesz-boekhandel.nl