Willem van Hest sloot zijn werkperiode van een half jaar in het prachtige Trompenburg – Tuinen & Arboretum afgelopen zondagmiddag 24 september feestelijk af met de presentatie van het boek dat hij schreef, tekende en schilderde, de grafiekserie van de drie seizoenen, exposities en een verhaal met projecties.

Willem portretteerde de tuinen én de mensen in Trompenburg: bezoekers, oud en jong, vrijwilliger en betaalde werkers. Hij ging samen met al die betrokken en enthousiaste  mensen op zoek naar wat Trompenburg zo bijzonder maakt. Het leverde getekende en geschilderde beelden en interviews op, exposities, ‘beeldverhalen’, een grafiek-serie, workshops  en een afsluitend boekwerk.

Te koop
Al het werk is nog steeds te koop. In Kralingen bij Trompenburg (entreegebouw) aan de Honingerdijk 86 en Boekhandel Amesz aan de Voorschoterlaan 145-A. U kunt Willem van Hest ook bellen: 06 14827432 of mailen: hestwillemvan@gmail.com.

Haal uw bestelling op bij Trompenburg of laat die opsturen tegen verzendkosten.

Willem van Hest met Kralingse Zettie Leeuwenburgh (werkt voor Rotterdam Vandaag & Morgen, online krant) afgelopen zondag in Trompenburg.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.