Herinnert u zich nog het openluchttheater De Perenhof in Rotterdam/Kralingen? Een aantal van u heeft hier misschien nog wel op het podium gestaan! In 1980 is de tribune afgebroken en werd de tuin onderdeel van Trompenburg. Vorig jaar, in 2013 is tuin De Perenhof heringericht en is het podium weer geschikt gemaakt voor podiumkunsten. Graag verwelkomen wij u in juni met een feestelijk programma!

expositie ‘DE PERENHOF, HOE HET WAS’
Vanaf 5 juni is er in het entreegebouw van Trompenburg de expositie ‘DE PERENHOF, HOE HET WAS’, een leuke informatieve foto-expositie over het vroegere openluchttheater in de Perenhof. Het openluchttheater is in 1930 gebouwd als werklozenproject en werd beheerd door het Kralingsch Volkshuis die er toneelspelen en muziekvoorstellingen organiseerde voor de arbeidersklasse in die tijd. Foto’s en andere herinneringen hieraan zijn te zien in de expositie.
Toegang: € 6,25, museumkaart en Rotterdampas zijn geldig.

opening DE PERENHOF
Op zondag 22 juni openen we het vernieuwde podium op Perenhof met een dagvullend feestelijk programma.Heel bijzonder is de theatervoorstelling ‘DE PERENHOF’. Een toneelstuk speciaal geschreven voor deze dag, het verhaald is gebaseerd op de historie van de Perenhof, toen deze nog een onderdeel was van buitenplaats Woudesteijn.

Op 22 juni kan er ook weer worden gepicknickt, picknicks kunnen worden besteld bij Klip & Koo, en eigen picknicks mogen ook weer worden meegebracht.
Toegang: € 6,25, museumkaart en Rotterdampas zijn geldig.

Uitgebreide informatie over alle optredens vindt u op www.trompenburg.nl.

 

perenhof-juni


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.