Jerom van Es vond dat het tijd werd voor een feestje. ‘Brillemans – Van Es, Optometrie & Contactlenzen’ is om en nabij 10 jaar gevestigd aan de Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Een goede reden om relaties, collega-winkeliers, vrienden, kennisen en familie te tracteren op een gezellig samenzijn, met barbecue. Het festijn had geen overdekking nodig, want het weer was prima afgelopen vrijdag 17 mei.

Foto’s, min of meer in volgorde van opkomst:

De vier mannen op een rij zijn de afvaardiging van ‘De Heeren van Lansingerland’. Dat is een mannenclub waarvan Jerom van Es ook lid is. Ze doen zo vaak als mogelijk interessante en leuke dingen met elkaar (wijnproeverijen en zo), in hun vrije tijd.

Bekijk alle foto’s hier in hoge resolutie

Bekijk alle foto’s hier in hoge resolutie

Judith Prins van ‘Juffrouw Van Zanten’ was er samen met haar partner Reinder Prins en dochtertje Suze, nog maar 7 maanden, mocht ook mee naar het feest.

_IGP1457

Klik voor groot

Advocaat Rémi van Lenningh lijkt zich altijd te vermaken bij Jerom.

Verkoopster Mireille hielp gewoon een klant, tussen de feestelijke bedrijven door.

Vida Shemshad van schoonheidssalon La Vida had haar man Bahram Salour meegebracht. Ze werden zeer hartelijk ontvangen door de dames van Brillemans.

Goede oude vriend van Jerom Eelco Kruijt ontbrak natuurlijk niet.

De hartewens van de fotograaf werd vervuld: de drie dames van Brillemans, op een rij, van links naar rechts: Mireille, Christa en Lyda.

Het echtpaar Ria en Wouter van Rooijen was er namens de KZC, Kralingsche Zeilclub (kralingschezeilclub.nl), en de Sterfotograaf beloofde ‘Plons’ te noemen. ‘Plons’: zeilen voor mensen met een beperking. ‘Plons’ woont in bij de KZC.

Karin, partner van Jerom, straalde alsmaar en ging samen met Lyda op de foto.

Bekijk alle foto’s hier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.