Succesvol Food en Shopping event Rue des Crêpes keert terug op 9 juni! Na het grote succes in september 2012 en de mini Noël editie in december zal op zondag 9 juni alweer de derde editie van Rue des Crêpes plaats vinden.

Het plein bij de Pannekoekstraat wordt weer omgetoverd tot een groot food en shopping event. Een uitstekende gelegenheid voor groot en klein om de saaie zondagmiddag door te brengen en te genieten van de heerlijke hapjes, mooie producten, kleding, lifestyle artikelen en accessoires.

rue02U kunt uitgebreid tafelen op ons ruime terras of neem de unieke producten mee naar huis als kadootje of om nog even na te genieten van een heerlijke dag. Deze derde editie is groter opgezet dan der eerdere edities. U kunt o.a. shoppen bij Louen, Imagine by Kim, Femme des Fleurs, Noot & zo en Femme des Fleur. Of genieten van de lekkere producten van o.a. Branco, Old Scuola, Level, Klip & Koo en het Vlaamsch Broodhuys.

Uiteraard zullen ook deze keer de crêpes niet ontbreken!

Rue des Crêpes vindt plaats op zondag 9 juni 2013 van 12:00-18:00 uur op het pleintje bij de Pannekoekstraat (de Nieuwe Markt)

www.facebook.com/RueDesCrepes