• Laatste update: 03-06-2013 | 16:27

Rotterdam – Een 49-jarige Rotterdammer heeft maandagochtend twee inbrekers in zijn woning aan de Wiekstraat overlopen. De man liep bij een schermutseling met de inbrekers lichte verwondingen op.

De man werd rond half tien bij de portiekdeur aangesproken door een onbekende. De man liep daarop het portiek door naar boven en trof in zijn woning twee inbrekers aan. Er ontstond een schermutseling, waarbij de bewoner twee schrammen opliep. De inbrekers hadden al verschillende kamers van de woning doorzocht. Ze gingen er zonder buit vandoor.

De inbrekers voldeden aan het volgende signalement:

Dader 1: Een man, tussen de  20 en 25 jaar oud, tussen de 1.90 en 2.00 meter lang, droeg ten tijde van het incident een bivakmuts en een zwarte jas met iets wits op de rug.

Dader 2: Een man, tussen de  20 en  25 jaar oud, tussen de 1.60 en 1.70 meter lang, droeg ten tijde van het incident zwarte kleding, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen.

De daders zijn na het incident in onbekende richting vertrokken. Vermoedelijk waren de daders in het bezit van een tas.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Politie.nl

Politie 5