Zaterdag 15 mei knipt Marianne Balneger haar laatste klanten, na 21 jaar, in haar dames en heren kapsalon Funky aan de Oudedijk in Kralingen, met pijn in het hart. Door corona raakt ze steeds dieper in de schulden, “Ik wil niet failliet gaan.” Gelukkig kon ze het huurcontract overdoen. Van vele kanten werd aanzienlijke financiële hulp aangeboden maar Marianne ging er niet op in. Ze vreest het geleende bedrag uiteindelijk niet terug te kunnen betalen. Toch wil ze die goedbedoelende mensen bedanken, uit de grond van haar hart.

Marianne: “Ik heb het nu hartstikke druk. Ik hou echt van m’n klanten, we zijn een soort van Funky family. Je weet hoe de Kralingers zijn. Uiteindelijk sluiten ze je in hun hart.”

Niet alleen Marianne vertrekt maar ook haar trouwe kapster Corry. Marianne: “We zijn een goed team.” Daar horen het hondje Blondie en ‘Funky Lady’ (etalagepop, ook op foto) ook bij.

Marianne, 63 jaar, hoopte tot haar 67ste door te kunnen gaan maar helaas mag dat niet zo zijn. “Ik heb zulke lieve klanten en ik bedank ze allemaal voor de klandizie. Ik ga ze missen!”

Funky Kappers, Oudedijk 66, 3062 AG Rotterdam, tel. 010-4334539  –  zie ook Facebook.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.