Jeroen de Jong van de Sligro (horeca groothandel) was vrijdag 6 mei gastkok in Eetcafé De Steek in de Lusthofstraat, dus mocht hij het menu samenstellen. Voorgerecht: gerookte kalfsentrecote met lentesla, gefrituurde pastinaak, gebakken aardappeltje, geconfijt tomaatje en balsamico-dressing. Hoofdgerecht: parelhoen met zoete aardappelpuree, roergebakken asperges, krokant gebakken serranoham en een portsausje. Dessert: butterscotch ijstaart met verse aardbeien en slagroom én chocoladesaus. U wenst nu dat u erbij was geweest. Jeroen had het allemaal nooit gered als Suzanne, dochter van De Steek-eigenaars Koos en Sylvia van Hecke, hem niet had geassisteerd. Suzanne leert voor kok en loopt momenteel stage in De Steek (www.eetcafedesteek.nl).

Jeroen de Jong eetcafe de steek

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)