Slagersdochter Ida van Linschoten, al jaren werkzaam in de kinderopvang, was weer zo attent De Ster te attenderen op de jaarlijkse ‘lampionnenoptocht’ van Skippy, opvang voor baby’s en peuters aan de Vredehofweg in Kralingen. Deze keer op donderdagavond 1 november. Skippy maakt deel uit van Stichting Kinderopvang Kralingen (SKK – www.stichtingkinderopvangkralingen.nl).

Pizza-lampionnen

De lampionnenoptocht was het sluitstuk van het herfstfeest in Skippy, voor de kinderen en de ouders. Het feest begon in de namiddag en daarom ging men rond met versgebakken pizzapunten. Op zo’n moment krijg je trek, niet dan? De Ster constateerde dat een groot aantal lampionnen eruitzagen als pizza’s. Toeval?

Park Rozenburg

Normaliter voert de lampionnenoptocht door het nabijgelegen Park Rozenburg. Echter, een groot aantal ouders sloeg met hun kinderen eerder rechtsaf, de Julianalaan in. Zodoende bekortten zij de tocht aanzienlijk. Niet zo gek, want het regende (voorgaande jaren was dat ook nogal vaak het geval).  Maar of dat de bedoeling was? Volgens Ida niet maar ze moest er wel om lachen toen De Ster haar dat vertelde.

Meer foto’s hier

Meer foto’s hier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.