‘Het was een grote baggerzooi’

nov 08, 18 ‘Het was een grote baggerzooi’

‘Het was een grote baggerzooi’, aldus actieve bewoonster van Kralingen-West Diana Veer. Met ‘het’ bedoelde ze het pleintje aan de Wollefoppenstraat, vlakbij de Goudse Rijweg in Kralingen. De wijkbewoners dienden daarom een Bewonersinitiatief in bij de gebiedscommissie (rotterdam.nl/wonen-leven/kralingen-crooswijk) dat prompt werd gehonoreerd. 8 grote plantenbakken / bloemperken verfraaien nu het pleintje door toedoen van wijkbewoners.

Winterhard

Diana hoefde de bloemen en de planten. Allemaal winterhard! niet alleen in de aarde te stoppen. De Ster fotografeerde de tuinlieden op woensdag 17 oktober. Van links naar rechts: Huseyin, Brigitte (zus van Diana), Elizabeth (mama van Diana) en Diana. Omdat er nog meer wijkbewoners hadden meegedaan, stuurde Diana De Ster nog een foto, waar iedereen die meedeed op staat, dus ook, op de achterste rij: Mima, Frank en zijn dochter Milans en helemaal rechts Mina.

Stadsbeheer

Wat ging de aarde in? Tijm, Echinacea, Vrouwenmantel, grassen, rozen, Russische salie en nog meer. De Gemeente Rotterdam – Stadsbeheer heeft beloofd de plantenbakken / bloemperken bij te houden.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. De Zonnetjes en de Boezemvriend en de Boezemvriendin van Kralingen Crooswijk 2018 - De Ster Online - […] leuks organiseert voor de ouderen in haar buurt. Zie voor een van haar haar laatste wapenfeiten: desteronline.nl/het-was-een-grote-baggerzooi. Diana zei…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *