Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk reikt gebiedsonderscheidingen uit aan burgers, buurtgroepen en organisaties

De gebiedscommissie nodigt u van harte uit om de uitreiking van de onderscheidingen bij te wonen. Het is bovendien een gezellige bijeenkomst om ervaringen te delen.

Wij houden een goede traditie in ere, namelijk het onderscheiden van personen en groepen die zich verdienstelijk maken voor het gebied. Ook dit jaar ontvangen zij in het openbaar een blijk van waardering. Via een advertentie is bewoners gevraagd suggesties te doen voor kandidaten. Een jury, bestaande uit leden van de gebiedscommissie, heeft een keuze gemaakt uit de genomineerden.

De gebiedscommissie reikt twee soorten onderscheidingen uit:

  • Het ‘Zonnetje’: de aanmoedigingsprijs voor de leukste en/of best geslaagde bewonersinitiatieven. Het gaat daarbij om de bewonersinitiatieven die in het afgelopen jaar zijn ondersteund door de gebiedscommissie, maar ook initiatieven die niet financieel zijn ondersteund of al langer lopen komen in aanmerking.
  • ‘De Boezemvriend’: dit is de hoogste onderscheiding die Kralingen-Crooswijk kent. Ze wordt toegekend aan een persoon of organisatie die zich op zeer bijzondere wijze heeft ingezet.

U bent van harte welkom op vrijdag 18 december

Vrijdag 18 december Podium O950 Oostmaaslaan 950
Inloop vanaf 15.30 uur Programma 16.00 -18.00 uur

gebiedsonderscheidingen kralingen crooswijk

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]