Muzikaal kerstoptreden van CELINE RAE & MACNAUS

Op zondag 13 december zullen CELINE RAE & MACNAUS een optreden verzorgen te midden van de kerstmarkt van boven vernoemd tuincentrum. Voornamelijk zullen moderne Engelstalige kerstliederen ten gehore worden gebracht afgewisseld met liederen uit eigen repertoire. Dit alles onder eigen begeleiding.

ZwinkelsVan 14.00 uur tot 16.30 uur zal het spetterend optreden plaatsvinden te midden van de sfeervolle kerstmarkt. Natuurlijk zullen bezoekers getrakteerd worden op niet alleen een sfeervolle omgeving, maar zal er bij deze aangename ambiance ook een hapje en een drankje aanwezig zijn. Gastheer Tuincentrum Zwinkels aan de ’s-Gravenweg laat weten dat hij er alles aan zal doen om deze culturele kerstmiddag tot een groot succes te maken en nodigt een ieder van harte uit om op zondag 13 december aanwezig te zijn bij dit grootse evenement. Natuurlijk blijft er tijd voldoende over om de kerstmarkt te bezoeken. Ook al is er ruime parkeergelegenheid op het terrein zelf aanwezig ,worden bewoners uit de directe omgeving aangeraden om te voet of per fiets te komen. Entree is gratis.

CELINE RAE & MACNAUS
Celine Rae en MacNaus zijn een akoestisch pop duo van negentien en twintig jaar oud uit Noord-Brabant. Beide spelen gitaar en zingen. Het duo heeft elkaar op de middelbare school leren kennen, en al snel werd het duidelijk dat ze een goede muzikale connectie hadden. In 2012 wonnen zij met hun toenmalige band de Brabantse bandwedstrijd ‘Orion Music Awards’. Sindsdien speelden zij meer samen, en vormden een duo genaamd ‘Celine Rae & MacNaus’. In deze formatie hebben zij o.a. als voorprogramma gestaan van Singer-Songwriter ‘Tim Akkerman’. Ze schrijven eigen werk en maken YouTube Covers.

Celine Rae en MacNaus

Hun cover van Demi Lovato’s ‘Confident’ werd al meer dan 11.000 keer bekeken op YouTube. Het duo verzorgd optredens voor verschillende evenementen. Ze hebben op Singer-Songwriter events gespeeld, op braderieën, feestjes en nog veel meer. Ze spelen live eigen werk gemixt met covers van bekende nummers. Van ‘Take Me To Church’ naar ‘Stitches’ naar ‘We Don’t Make The Wind Blow’, Rae en MacNaus hebben meerdere liederen voor verschillende evenementen. Dit duo heeft genoeg materiaal om op elk soort evenement muzikale ondersteuning te bieden.

Celine heeft in 2015 haar debuutsingle ‘He Said’ uitgebracht. Voor de promotietour van deze single hebben Celine en MacNaus op meerdere radiostations gespeeld zoals ‘KX Radio’, ‘Radio 1’ en ‘Radio Veronica’. Dit optreden in uw tuincentrum is tot stand gekomen door bemiddeling van XL studenten uitzendbureau.

www.tuincentrumzwinkels.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]