De Geluksroute is een droom en initiatief van Marike van IJssel, die dit vanaf 2012 realiseert in Leiden. De uitnodiging van de Geluksroute is heel eenvoudig: waar word je gelukkig van? En: wil je jouw geluk delen? Door deze vragen sta je stil bij wat jij als geluk ervaart. Jouw geluk met anderen delen maakt je geluk echt (Christopher Candles, Into the Wild).

Het idee van de Geluksroute werkt aanstekelijk en verspreidt zich nu door Nederland. Nu is een Geluksteam actief om het in Rotterdam-Alexander te laten ontstaan. De Geluksroute is als het ware een lint van Gelukslocaties door een bepaald gebied. Aan de hand van een programmaboekje kunnen mensen hun eigen Geluksroute samenstellen. Zij kiezen en bezoeken die Gelukslocaties die hen het meeste aanspreken. Op de Gelukslocaties laten Geluksbrengers de Geluksplukkers delen in datgene waar zij gelukkig van worden. Serieus of speels, er is plek voor allerlei gelukservaringen, zo kun je lezen op de website: www.geluksroute.nu/editie.

Contact
Dus: waar word jij gelukkig van? En: wil je dat delen? Kom dan naar de ‘Gelukkige Huiskamer’ (pop-up). Nog op dinsdag 7 en donderdag 9 april van 9.30 tot 11.30 uur of van 19.30 tot 21.30 uur gaan we op creatieve wijze ons geluk verkennen en ervaren. Misschien word je wel zo enthousiast dat je ook wilt deelnemen aan de Geluksroute. Meld je komst even bij het Geluksteam via 010-7531432 of 06- 53224820. Ook horen we het graag, als je nu al bent geraakt en mee wilt doen. De eerste Geluksbrengers hebben zich intussen al gemeld!

Ben je ergens goed in en voel je het verlangen om iets te betekenen voor de Geluksroute, of er financieel aan bij te dragen als je geen tijd of ruimte hebt om er fysiek aan deel te nemen? Maak het ons kenbaar, we komen graag met je in contact.

Afbeelding: Pixabay