Politie onderzoekt inbraak bij juwelier op Winkelcentrum Alexandrium

aug 05, 18 Politie onderzoekt inbraak bij juwelier op Winkelcentrum Alexandrium

Rotterdam – De politie is op zoek naar twee inbrekers, die vanmorgen vroeg sieraden hebben buitgemaakt bij een juwelier op Winkelcentrum Alexandrium 1.

De twee hebben voor de inbraak uitgebreid de tijd genomen door een hek te forceren en een ruit te vernielen. Daarna is in ieder geval één van de daders met de buit, bestaande uit dure sieraden, gevlucht via de Voermanweg. Hij had een sporttas bij zich.

De politie is opzoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de vlucht van deze man. Het zou om een grote man gaan, die het winkelcentrum om ongeveer 06.10 uur verliet. Zoals gezegd met een zware sporttas in zijn handen.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze inbraak? Belt u dan met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *