Woensdag 5 oktober vond de allereerste editie van het Lion Heart Golf Event plaats. Er waren 12 flights van 4 golfers te gast op Golfclub Broekpolder. Het event leverde maar liefst € 29.000 op voor het Lion Heart Medical Centre in Sierra Leone. Een geweldig resultaat!

Tijdens deze dag speelden goede en minder ervaren spelers naast en tegen elkaar. De spelvorm was de zgn. Lion Heart Scramble, waarbij per team steeds de best gespeelde bal werd gebruikt. Zo bleef de vaart erin en moesten de flights vooral tactisch spelen.

Na afloop van de wedstrijd stonden de prijsuitreiking en trekking van de loterij op het programma. Een van de twee flights van Marsh met captain Nedzad Masic kreeg de prijs voor het beste team en de hoofdprijs, 2 KLM tickets naar een bestemming naar keuze werd gewonnen door Roderick de la Houssaye van NedCargo.

“Het was een groot succes”, vertelt directeur Pien Bax lachend. “een zonovergoten, sportieve en vooral ook erg gezellige dag! Wij zijn erg dankbaar voor de enthousiaste inzet van alle deelnemers, de perfecte baan, de catering en de geweldige bijdragen van de vele sponsoren die dit event mogelijk maakten. De prachtige opbrengst van deze dag maakt het succes natuurlijk compleet. Hiermee kunnen wij structureel goede gezondheidzorg blijven bieden aan de mensen in één van de armste districten van Sierra Leone”.

lion-heart-golf-event-2016

Ook volgend jaar wordt er een benefiet golftoernooi door Lion Heart georganiseerd. Dan zijn we te gast op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. We hopen u hier snel meer over te kunnen laten weten.

Speciale dank gaat uit naar de volgende organisaties:

Op 8 mei jl. werd de hockeywedstrijd tussen de meisjes van Victoria A1 en de jongens van HCR B2 (battle of the sexes) gespeeld waarvan de opbrengst bestemd was voor het zonnepanelenpark bij het Lion Heart Medical Center in Sierra Leone. Zie: desteronline.nl/hockey-battle-the-sexes-lion-heart-foundation

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)