Ziet u al op tegen het doen van uw belastingaangifte? Kom dan op 7 maart naar het Stadhuis voor de Landelijke Aangifte Dag! Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) in samenwerking met de gemeente Rotterdam en biedt de gehele dag gratis hulp bij de aangifte inkomstenbelasting. Alle medewerkers van de SBR zijn vrijwillige studenten fiscaal recht of fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Iedereen uit Rotterdam e.o. met een jaarlijks inkomen van minder dan € 35.000, is van harte welkom om gratis de aangifte te laten verzorgen. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Om deel te nemen aan deze dag is het vereist een afspraak te maken. Dit kan door aanmelding vóór 3 maart via:

www.belastingwinkelrotterdam.nl/clienten/ladrotterdam of door te bellen naar: 010-4082784 op 17, 24 februari en 2 maart tussen 18.00 en 20.00 uur.

Voor vragen kunt u bellen of mailen naar: lad@belastingwinkelrotterdam.nl Locatie Stadhuis: Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam. (ingezonden mededeling SBR)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.