Op maandag 3 oktober 2016 heeft de opening van de Minibieb plaatsgevonden op het Vredenoordplein 51. De Minibieb is er voor iedereen in de wijk Kralingen. In deze bieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of inruilen tegen een andere boek.

Ruim 30 kinderen hebben onder het genot van een hapje en een drankje gezamenlijk de grote opening gevierd. Bij de opening heeft een van de kinderen die mee heeft geholpen met het ontstaan van de minibieb het lint doorgeknipt. Vervolgens heeft een student van het Melangton College een verhaal voorgelezen. De kinderen hebben genoten van het verhaal en hebben heerlijk gesmuld van al het lekkers. Er was een gezellige en ontspannen sfeer en dat is wat we met z’n allen wilden bereiken naast de opening van de Minibieb.

minibieb02

De minibieb huisjes waren in een eerdere stadium geschilderd door studenten van de Melachton College. Namens DOCK, ouders en alle kinderen hartelijk dank hiervoor. Inmiddels zijn de Minibieb ’s al half vol en er kunnen nog veel meer boeken bij. Dus heb je nog leuke boeken thuis dan mag je die gerust in een van de Minibieb’s plaatsen op het Vredenoordplein. Lenen mag ook natuurlijk.

www.dock.nl

logo-dock-LR