Als de lockdown op 9 februari niet wordt opgeheven, wordt het heel moeilijk voor Van Baal – Lingerie om nog voort te bestaan. Al sinds 1923 is het familiebedrijf Van Baal gevestigd in de Lusthofstraat. Dus bijna 100 jaar! Het zal toch niet zo zijn dat Karien van Baal door de coronacrisis de winkeldeur voorgoed moet dichtdoen?

Dus dames (en heren?) spoedt u naar de Lusthofstraat. Nee, u mag de winkel niet in maar u kunt wel heel veel afgeprijsde artikelen zien in de etalages. Als er wat voor u bij is, even bellen: 010-4122593. Karien van Baal zet regelmatig foto’s van artikelen op Facebook: facebook.com/vanbaalrotterdam

Carmen
Het afgelopen jaar gingen de verkoopsters Henny en Martine allebei met pensioen en verkoopster Barbara was klaar met studeren en ging werken bij Buitenlandse Zaken. Henny was bijna 55 jaar in dienst. Zie: desteronline.nl/verkoopster-henny-bijna-55-jaar-werkzaam-voor-van-baal. Carmen (foto) is hen opgevolgd. Wat een tijd om aan een nieuwe baan te beginnen! Carmen houdt van de retail en het contact met mensen en ze zegt dat ze veel geduld heeft. Dat schijnt echt nodig te zijn in een lingeriewinkel.

Van Baal lingerie de speciaalzaak voor onder-, been-, nacht-, bad- en strandmode! Een greep uit de merken: Prima Donna, Felina, Marie Jo, Oroblu, Sunflair, Cyell, Nanso en Hanro.

 

Van Baal – Lingerie, Lusthofstraat 66, 3061 WG Rotterdam (Kralingen), tel. 010-4122593, info@vanbaallingerie.nl | vanbaallingerie@live.nl | www.vanbaallingerie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.