In het kader van mei herdenkingsmaand  organiseert de stichting Muzikc op vrijdagavond 25 mei a.s. een  herdenkingsconcert in centrum Pro Rege.

Het Erasmus Trio speelt  deze avond in een aangepaste bezetting met Thomas Herrmann  piano, Vera Leporeva viool en Katja Didychenko cello.

Op het programma staan werken  van de joodse componist E. Bloch, van M. Bruch de Rumanische melodie en Nachtgesang, werken van  Schostakovitsch en van de bekende na-oorlogse filmcomponist J. Williams het thema van Schindler’s list voor viool en piano. Zoals alle eerdere concerten dit jaar, belooft ook dit weer een bijzondere avond te worden. Het volledige programma is te lezen op www.muzikc.nl.

Kaarten
Het concert vindt op 25 mei plaats in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113, Rotterdam-Kralingen en begint om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop  € 15,- en aan de zaal € 20,-. Strippenkaarten zijn natuurlijk ook geldig en zoals altijd hebben kinderen t/m 15 jaar gratis toegang. Vooraf kaarten reserveren kan via kaarten@muzikc.nl en zijn eveneens te koop bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145, La Mer/Berlioz, Kortekade 14 en Van der Heijde bladmuziek en cd’s, Coolsingel 119.

(ingezonden mededeling Muzikc )


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.