Foto: Het Italiaans-Duitse duo Philia

Nog niet genoeg van het buitenleven? Kom dan naar de Botanische Tuin Kralingen waar we op zondag 22 september een mooi seizoen afsluiten met het traditionele herfstfeest. Tussen 13.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom.

U kunt weer rekenen op superlekkere hapjes, om 14.00 uur een mooi verhaal van Frans Advocaat over paddenstoelen en rond 15.00 uur heerlijke muziek van het Italiaans-Duitse duo Philia. Het programma groeit nog, maar zeker is dat de kinderen weer lekker met de natuur aan de slag kunnen en vrijwel zeker heeft tuinman Ton nog wat plantjes in de aanbieding.

Willem van Hest
Om 16.00 uur kunt u nader kennismaken met onze ‘artist in residence’ Willem van Hest. Willem werkt
een jaar lang in de tuin. Hij is heel vaak in de tuin voor interviews, dagboekachtige, persoonlijke aantekeningen, portretten van bezoekers, werkers, bomen, bloemen en planten, de vijver en de kunstwerken in de tuin. Beelden en teksten vinden hun neerslag in een mooi boek en natuurlijk beeldend werk. U kunt nu al intekenen voor het boek – of voor het boek én een mooie zeefdruk – maar kom vooral op deze zondag even kijken en luisteren naar Willem. Het wordt een mooie middag voor jong en oud in onze tuin.
Zoals altijd is de toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Jaarprogramma Botanische Tuin Kralingen

  • 3 tot en met 11 oktober Kunstroute Kralingen-Crooswijk
  • 20 december Lichtjesavond

De hoofdingang van de Botanische Tuin Kralingen vindt u aan de Kralingse Plaslaan 110 b. Gratis parkeren in het weekeinde.
Zie ook www.botanischetuinkralingen.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.