Oud-Crooswijk – Wilt u de herhaalprik tegen het coronavirus nog halen? Kom dan naar Huis van de Wijk de Nieuwe Branding. Komende twee vrijdagen opent GGD Rotterdam-Rijnmond hier een tijdelijke vaccinatielocatie. Een afspraak maken is niet nodig.

De herhaalprik zorgt ervoor dat mensen minder ziek worden van het coronavirus. Vaccinatie helpt om de zorg en de samenleving voor iedereen open te houden. Het is veilig én gratis.

De herhaalprik wordt gegeven met een vernieuwd mRNA-vaccin (Pfizer of Moderna). Het vaccin beschermt tegen verschillende varianten van corona.

Heeft u nog geen vaccinatie gehaald tegen corona? U kunt ook op alle priklocaties van de GGD terecht voor uw eerste prik. In Oud-Crooswijk is er komende twee vrijdagen zelfs een tijdelijke vaccinatielocatie te vinden, in Huis van de Wijk de Nieuwe Branding (Isaäc Hubertstraat 153). U kunt er vrijdag 16 én vrijdag 23 december tussen 9.00 en 16.00 uur terecht.

U hoeft geen afspraak te maken. Maar, het kan natuurlijk wel druk zijn. Maakt u toch liever vooraf een afspraak? Dit kan via:

•    www.planjeprik.nl 
•    of het landelijke afsprakennummer: 0800 7070

Heeft u vragen over corona? Kijk voor meer informatie op: www.ggdrotterdamrijnmond.nl/coronavaccinatie.

(Ingezonden mededeling gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.