Van een goede workout kan je een geweldig gevoel overhouden, daarnaast wordt je er gezonder door. Al kunnen de oefeningen na verloop van tijd wel gaan vervelen. Wanneer je meer spieren wilt kweken, kunnen halters je daarbij helpen. Gelukkig zijn er nog meer attributen te vinden om jouw workout mee uit te breiden.

Eindeloos veel opties op Shapenation
Of je nou meer spierballen wilt maken of juist aan je conditie wilt werken. Op shapenation.nl kan je van alles vinden om een workout mee te verrijken. Zo kan je de ouderwetse halters vinden om mee aan krachttraining te doen of kies voor dumbbells. Dumbbells liggen makkelijker in de hand waardoor je er meer oefeningen mee kunt doen. Bij Shapenation vind je zelfs stapelbare dumbbells die niet alle kanten op kunnen rollen wanneer je ze opzij legt. Een pilatesbal is ideaal voor meerdere doeleinden en komt voor in diverse groottes, kies de juiste uit voor jouw lengte. Gebruik een hoepel om je middel mee soepel te houden. De hoepel is helemaal in voor alle leeftijden.

Attributen om te gebruiken bij krachttraining
Voor krachttraining kan je diverse andere attributen vinden dan gewone halters of dumbbells. Zo kan je je handen met handknijpers trainen zodat je een goede grip in je handen behoudt. Bij Shapenation vind je mooie handknijpers waarbij je nog kan kiezen uit diverse kleuren en designs, neem bijvoorbeeld een set met een zilver, rode of gouden design. Een makkelijke en snelle manier om je buikspieren mee te trainen, doe je met de Ab Wheel. Hulpmiddelen zoals een nekkussen of locks om je halters op de juiste plaats te houden, kan je eveneens vinden bij Shapenation.

Aan je balans werken
Een balanstrainer, een balance pad of een balanskussen bij Shapenation zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Een ideale manier om balansoefeningen mee te doen is een balanstrainer. Deze hoef je alleen op te blazen en je kan ermee aan de slag. Wanneer je liever niet iets wilt opblazen kan een balansbord of balanskussen ook ideaal zijn om aan je balans mee te werken. Zo kan je een balanskussen zelfs gebruiken tijdens het werken door erop te zitten of te staan. Een balance pad kan zelfs tijdens iedere oefening gebruikt worden om zo een moeilijkheidsgraad aan je oefeningen toe te voegen.

Andere mogelijkheden en hulpmiddelen
Er is nog veel meer te vinden bij Shapenation. Zo kan je bijvoorbeeld ook nog aan functionele middelen denken. Gebruik push up bars om bij je push ups een houvast te hebben of breng er letterlijk een twist in met de push up twister. Een dubbelhandige chin up bar is tussen een deurpost te bevestigen waarmee je makkelijk aan je rugspieren kan werken. Hier zijn zelfs geen schroeven voor nodig, wil je echter meer stabiliteit dan kan je de beugels voor aan de muur gebruiken. Een fitness of yoga-mat is natuurlijk onmisbaar om alle oefeningen op uit te voeren. Dit is allemaal nog niet alles, kijk dus snel zelf rond op Shapenation naar alle mogelijkheden om jouw sport mee uit te breiden en/of makkelijker te maken.