• De Nieuwe Branding presenteert zich aan de wijk op 9 oktober

Op vrijdag 9 oktober aanstaande kunnen alle wijkbewoners van Crooswijk en andere geïnteresseerden kennismaken met de Nieuwe Branding, aan de Isaac Hubertstraat 153.

Van 16.00 uur tot 18.30 uur krijgen bezoekers een gevarieerd programma voorgeschoteld dat hen informeert en laat kennismaken met de nieuwe medewerkers van welzijnsorganisatie DOCK en de vrijwilligers. Samen geven zij vorm aan het beheer en activiteiten van het Nieuwe Huis van de wijk en zij roepen andere wijkbewoners op om met hen mee te doen.

De wijkbewoners krijgen tijdens de bijeenkomst ook informatie over de veranderingen die de Nieuwe Branding ondergaat. Naast de nieuwe medewerkers zijn dat ook nieuwe activiteiten en gebruikers.

Architecte Riette van der Werff geeft een toelichting op de geplande verbouwing van de Nieuwe Branding die in januari van het volgend jaar zal starten.

Programma
Het programma van 9 oktober is als volgt: 16.00 uur – binnenkomst; 16.15 uur – welkomstwoord van John van Assendelft, 1e vicevoorzitter van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk; 16.25 uur – kennismaking met de Nieuwe Branding; 17.30 uur – informele voortzetting van de kennismaking onder het genot van een drankje een hapje; 18.30 uur – afsluiting programma.

Informatie
Bewoners en andere geïnteresseerden die aanvullende informatie willen ontvangen over de Nieuwe Branding of over de informatiebijeenkomst van 9 oktober kunnen terecht bij Sandra van Beugen, tel. 010-4115358.