Silvia Raaijmakers werkt al lang bij slagerij Van Linschoten in de Lusthofstraat. Donderdag 23 mei was het 2 jaar geleden dat haar zoon Bobby na een ziekbed van maar 4 maanden overleed.

Bobby werd 22 jaar. Silvia is Franny en Hubert van Linschoten niet alleen dankbaar voor hun steun gedurende haar verlof in de Ziektewet, maar ook voor hun bijdrage, in de vorm van maaltijden en beleg voor de vele broodjes, aan ‘Team 301 – Vrienden van Bobby’ dat in 2012 meedeed aan de Roparun. Het Kralingse slagersechtpaar steunde daarna twee keer een voetbaltoernooi/memorial ter nagedachtenis van Silvia’s zoon. ‘Vrienden van Bobby’ liep dit jaar voor de tweede, achtereenvolgende keer de Roparun, de estafette-sponsorloop tussen Parijs en Rotterdam, waarvan de opbrengst ten goede komt aan alle denkbare extra’s die de behandeling van kankerpatiënten kunnen veraangenamen.

Wéér zorgden Hubert en Franny voor de maaltijden en het beleg. Silvia: ‘Ik vind het een eer dat zij dit, ondanks hun drukke bestaan, doen voor mij en mijn familie’.

Bobby Coenraad