Zeker weten! Bij Wijkrestaurant Rubroek kun je lekker samen eten

Lunch, diner, thema avond, thuismaaltijd of catering op maat!

Bij wijkrestaurant Rubroek in Crooswijk geniet u samen met bewoners van de serviceflat of buurtbewoners van een heerlijke en gezonde maaltijd. Op onze uitgebreide lunchkaart vindt u bijvoorbeeld luxe broodjes, smakelijke sandwiches, tosti’s en maaltijdsalades. Voor het diner kunt u dagelijks kiezen uit een van onze aantrekkelijk geprijsde driegangenmenu’s Of misschien eet u liever à la carte? Dat is ook mogelijk.

Het restaurant is zeven dagen in de week geopend van 10.00 tot 20.00 uur. De keuken is van 12.00 tot 19.00 uur geopend. Regelmatig organiseren wij thema avonden en elke maand kunt u tijdens een ‘diner dansant’ gezellig dineren en een dansje combineren.

Maaltijd aan huis
Ook voor een maaltijd aan huis kunt u bij ons terecht. Dagelijks kunt u een keuze maken uit drie complete en gezonde maaltijden. Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag. Uw maaltijd voor het weekend kunnen wij vrijdag bij u leveren. De kosten variëren van € 5,70 tot € 7,50.

Wijkrestaurant Rubroek

Catering voor uw feestje
Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar catering? Wij verzorgen graag salades, belegde broodjes, bittergarnituur of thema-eten voor uw feestje. Wij zijn van alle markten thuis, dus alles is bespreekbaar!

coupon senions

middin senionsWijkrestaurant Rubroek, Crooswijksekade 15, 3031 XA Rotterdam
Reservering en bestellingen: tel. 010-4134854
Contactpersoon: Richard Kok
E-mail: catering@middin.nl