Bij Excelsior Rotterdam is binnen tien dagen drie keer ingebroken. Maandagochtend vroeg was het raak bij Brasserie Woudestein waar de kluis met duizenden euro’s werd gestolen.

Eerder deze maand werd er ingebroken bij de kantoren van de amateurtak van de Kralingse voetbalclub. Ook werd de spelersbus van Jong Heerenveen op het parkeerterrein van Excelsior opengebroken.

Manager Kevin Koebrugge van Brasserie Woudestein is woedend: “We hadden zondag hard gewerkt, Excelsior-Ajax. Je denkt nog een leuke omzet te kunnen draaien. En de gedachte dat alles weg is, dan stort alles wel een beetje in.”

De dieven hebben enkele deuren geforceerd om binnen te komen: “Ik denk dat ze met meerdere mannen moeten zijn geweest, want zo’n kluis is behoorlijk zwaar”, vervolgt Koebrugge. Momenteel worden camerabeelden bekeken om te zien of de inbrekers daar op staan.

“Het is wel heel toevallig allemaal hè”, zegt Koebrugge, verwijzend naar de drie inbraken binnen tien dagen. “Dat zeggen mijn medewerkers ook. Het kan bijna geen toeval zijn.”

rijnmond_offline

 

 

 

Via RTL Rijnmond | Afbeelding: Google streetview