Tijdens de tweede informatiebijeenkomst over de iPad cursus voor senioren van de Tablet University (www.tabletuniversity.nl) in Verpleeghuis Pniël aan de Oudedijk in Kralingen, vrijdag 26 april, was het niet zo stampvol als de eerste keer, de dinsdag ervoor.

Toch bleken er nogal wat senioren alsnog geïnteresseerd in de ‘tablet’. Tablet University is een initiatief van 6 studenten ‘Small business en retailmanagement’ van de Hogeschool Rotterdam. De meeste senioren lieten na het praatje van student Patrick Ziolo weten wel een cursus voor zo’n handige tablet te willen volgen (en er dus ook een aan te willen schaffen). Studente Michelle van Kranen: ‘Mijn opa riep: “dat wil ik ook!”‘ Mevrouw Kleiker van Pniël gooide olie op het vuur door te verklaren dat Pniël wel een korting wilde bekostigen. Binnenkort start de cursus – groepjes van 4, aantal bijeenkomsten: 4, duur per keer: 1 uur, kosten: 15,- per keer.

iPad cursus voor senioren

U wilt ook? In Pniël helpen ze u ongetwijfel verder, tel. 010- 2726444 en kunt (laten) kijken op bovengenoemde site en/of (laten) mailen naar: infotablet – university@gmail.com