Op zondag 31 oktober speelde het Nohmi Quintet bij Speeltuin Crooswijk aan de Schuttersweg in Crooswijk, de vaste speellocatie van Jazz in Crooswijk. Het volgende concert zal zijn op zondag 28 november, aanvang 19.00 uur. PLNCK zal dan optreden. Meer informatie op: facebook.com/jazzincrooswijk. Naar de concerten van Jazz in Crooswijk kan je alleen met coronatoegangsbewijs. Wees op tijd met aanmelden als je erbij wilt zijn. De ruimte is beperkt. Mailen naar: jazz.in.crooswijk@hotmail.com.

Voordat De Ster de concertzaal betrad kwam hij buiten Annie Verduyckt en Jurriaan de Kok tegen die in het pikdonker aan het hannesen waren met het Jazz in Crooswijk banier. De flits van het fototoestel maakte de banier even zichtbaar. Annie is de partner van Nico Piek, de initiator en organisator van Jazz in Crooswijk en Jurriaan de Kok is bestuurslid van Jazz in Crooswijk. Hij doet de programmering.  Jurriaan is zelf muzikant, bassist en contrabassist.

Het Nohmi Quintet bestond op 31 oktober uit Miran Noh – leider, pianist en componist, Patrica Manteño – contrabas, Daniel Clason – trompet, Claudio Jr de Rosa – tenorsax en Ruud Vroesten – drums.

Foto’s in hoge resolutie hier

 

Het Nohmi speelde voornamelijk eigen nummers, dus van de hand van Miran Noh. Daarbij ‘A bird at the edge’. Ga voor een indruk naar: soundcloud.com/miran-noh/a-bird-at-the-edge-by-nohmi-quintet

Een zeer geslaagd concert. Meld je op tijd aan voor het volgende concert, op zondag 28 november!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.