Kerstsfeer in Boerengat

dec 04, 13 Kerstsfeer in Boerengat

Er gebeurt veel in een van de oudste café’s van Rotterdam en sinds enige jaren ook een zeer gerenommeerd restaurant. Deze maand kwam zelfs de Amerikaanse wijnmaker Dean de Korth naar de Oostzeedijk om de Bernardus wijn te promoten tijdens een werkelijk schitterend 4 gangenmenu, samengesteld door de nieuwe kok van Boerengat: Frank Naar. En die Bernardus wijnen uit Carmel Valley zijn echt verrukkelijk!

Kerstmenu
En nu is het team van Boerengat alweer hard bezig met de voorbereidingen van het Kerstdiner, want als ergens de Kerst heel culinair wordt, dan is het wel in Boerengat. Maar liefst zeven gangen met een uitgebalanceerd wijn-arrangement. Reserveer tijdig, want u weet, bij Boerengat is het heel knus maar niet groot, dus vol is vol! Hier volgt het Kerstmenu:

De nieuwe kok werd alom geprezen in Boerengat en menige toast was dan ook op hem.

De nieuwe kok werd alom geprezen in Boerengat en menige toast was dan ook op hem.

KERSTMENU BOERENGAT 2013

  • Bitterbal van wild met preiselbeeren-mosterd
  • Paté van eendenlever en rookvlees met vijgen en walnotencrème
  • Cappuccino van witlof met gekonfijte eend
  • Coquille met een tonijntartaar op tagliatelle met sinaasappelmintsaus
  • Zeeduivelwang op truffelrisotto met hollandaise saus en kalfsjus
  • Gevulde kwartel op oesterzwam met kriekenbiersaus en pastinaakpuree
  • Combinatie van hertfilet, gekonfijte fazant met jus van zoethout op een stamppotje van spruitjes met rode kool
  • Terrine van Hollandse kaassoorten met Vlaams genot en notenbrood
  • Chocolade parade met schuim van frambozen, lychee en rozen

KERSTMENU 84,50

Wijn arrangement 39,50
(per gang 1 glas wijn/port)

Voor De Ster-lezers tegen inlevering van deze advertentie gratis welkomstdrankje

Wij wensen u fijne dagen & een gelukkig nieuwjaar

V.l.n.r. chefkok Frank Naar, wijnmaker Dean de Korth uit Amerika, serveerster Grazina en eigenaar Remko Koens

V.l.n.r. chefkok Frank Naar, wijnmaker Dean de Korth uit Amerika, serveerster Grazina en eigenaar Remko Koens

Team Boerengat

Graag tijdig reserveren bij:

Logo Boerengat

Oostzeedijk 272 – Rotterdam
Tel. 413 42 47
www.barrestaurantboerengat.nl

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *