Geluid van hoop:

Op zaterdag 24 juni verzorgt het Watoto kinderkoor uit Oeganda een bijzondere middag in de Ichthuskerk in Rotterdam-Oost. Ze geven een spetterend optreden met dans, muziek en zang maar er is ook een serieuze boodschap. De weeskinderen delen hun ervaringen, hoop en dromen.

Het koor bestaat uit 18 (wees)kinderen uit Oeganda en hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en -dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika. Kinderen die het de afgelopen jaren zwaar hebben gehad. Deze ervaring geeft de kinderen hoop, ervaring en visie voor de toekomst. Al 82 verschillende koren reisden de wereld over. Ze zongen in het Witte Huis, Buckingham Palace, theaters en kerken en binnenkort bij u in de buurt.

Datum: Zaterdag 24 juni 2017
Tijd: Inloop vanaf 15:30, start concert om 16:00
Locatie: Ichthuskerk Rotterdam-Oost
Adres: Jaap van der Hoekplaats 1
De middag is gratis.

Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede.
Hierdoor zijn er veel kwetsbare (wees)kinderen in het land. Watoto vangt deze kinderen op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding en medische hulp. In elk huis woont een weduwe met acht kinderen. Een weduwe krijgt een gezin om voor te zorgen. De kinderen hebben een liefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om sterke mannen en vrouwen te worden die hun Oeganda weer opbouwen.

(Ingezonden mededeling)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]