Corry Minnaard runt al 12 jaar haar taxibedrijfje Airport Travelservice. Zoals de naam aangeeft heeft ze zich gespecialiseerd in personenvervoer naar en van vliegvelden in Nederland, maar ook in aangrenzende landen, zoals België en Duitsland. Zowel partikulier als zakelijk. Met een Mercedes stationwagen, voor 1 t/m 4 personen, en een Mercedes bus voor meerdere personen, ten hoogste 8, worden de ritten stipt uitgevoerd.

Corry Minnaard: “Het is heel leuk en gezellig werk dat ik met heel veel plezier doe. Onze klanten zijn ook leuk en vriendelijk omdat ze meestal op vakantie gaan en op de terugweg is iedereen toch weer blij om naar huis te gaan”.

Heel vaak moet ze heel vroeg op. Het is voor haar niets bijzonders om om 5 uur in de ochtend op te staan. Maar ze doet het graag, want Airport Travelservice is 24 uur per etmaal tot uw dienst.

Corry werkt samen met haar zoon en 2 medewerkers die zij in dienst heeft.

Airport Travelservice

Voordelig
Voor een voordelige prijs wordt er naar (hoofdzakelijk) Schiphol gereden maar ook naar andere vliegvelden zijn regelmatig ritjes. Voor alle informatie kunt u bellen of kijken op de site. Zie onderaan.

Corry Minnaard: “Voor mij is het heel belangrijk om de klant niet te laten wachten op Schiphol. Dat valt onder de service, vind ik, en we doen daar alles aan”.

www.airport-travelservice.nl
Von Leibnizstraat 3c , 3112 XN Schiedam
Telefoon: 010 – 4266064
Corry Minnaard , 0622-406599
info@airport-travelservice.nl

Airport Travelservice logo

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.