Excelsior Vrouwen viert de gelijkmaker (2-2) tegen Telstar Vrouwen van Yara Helderman (derde van rechts).

De vrouwen van Excelsior Rotterdam behaalden afgelopen zondag een punt in eigen stadion door een 2-2 gelijkspel tegen Telstar Vrouwen. De volgende thuiswedstrijd is op zondag 24 maart. Dan komt FC Utrecht Vrouwen naar Kralingen en dat duel staat in het teken van het Vrouwenvoetbal WKND. Het doel: zo veel mogelijk toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadion.

In het weekend van 22, 23 en 24 maart staat het Nederlandse competitievoetbal volledig in het teken van het Vrouwenvoetbal WKND. Alle spotlights zijn dan gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, die gespreid over drie dagen allemaal een unieke aanvangstijd hebben. Er is in dat weekend geen eredivisievoetbal en er zijn minder wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De perfecte gelegenheid om alle focus op de Azerion Vrouwen Eredivisie te leggen. Vrouwenvoetbal neemt al enkele jaren enorm toe in populariteit, onder meer door de successen van de Oranje Leeuwinnen. Excelsior Rotterdam neemt sinds 2017 deel aan de Vrouwen Eredivisie. Eerst drie seizoenen samen met BVV Barendrecht en sinds 2020 op eigen benen als Excelsior Vrouwen.

Leuk, spannend en gezellig
,,Wij merken aan alles dat de belangstelling voor het vrouwenvoetbal toeneemt’’, stelt Nicole Deurholt, hoofd vrouwenvoetbal van Excelsior Rotterdam. ,,De wedstrijden in ons stadion worden steeds beter bezocht en ook op commercieel gebied merken wij dat partijen graag willen aanhaken. Het is een mooie ontwikkeling dat we nu als clubs met de competitie en KNVB in het weekend van 22, 23 en 24 maart alle spotlights op het vrouwenvoetbal zetten. We roepen iedereen op om in dit weekend naar het stadion te komen om zelf te ervaren hoe leuk, spannend en gezellig het bezoeken van een vrouwenwedstrijd is.’’

Kaartverkoop
Excelsior Vrouwen ontvangt op zondag 24 maart, aanvang 16:45 uur, FC Utrecht Vrouwen in het Van Donge & De Roo Stadion. Doel is om er een groot feest van te maken dat je niet mag missen! De kaartverkoop voor deze wedstrijd is begonnen via Excelsiortickets.nl. Voor slechts 5 euro ben je erbij en kinderen tot en met 16 jaar betalen zelfs maar 2,50 euro. Wil je met een (voetbal)team of andere grote groep het duel tegen FC Utrecht Vrouwen bezoeken? Neem dan contact op met Excelsior Rotterdam via ticketing@excelsiorrotterdam.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.