Jan heeft bijna zijn hele leven een zeilboot gehad. Een houten boot met een prachtig houten dek. Hij genoot van de frisse wind door zijn baard als hij, samen met zijn vrouw, op de Rottemeren voer.

Maar na het overlijden van zijn vrouw heeft hij zijn boot verkocht. Toch blijft het zeilen trekken en als dochter Gerdina hem meeneemt uit eten, dan is restaurant de Tuin natuurlijk de beste plek. Vlakbij zeilschool Van Gent ziet hij dan graag de bootjes worstelen met de wind. Daar gaan ze samen altijd voor de kipsaté ‘De Tuin’ met een rood wijntje. Die gezelligheid kan ook nog even thuis doorgaan, want Gerdina leverde de bon van hun laatste etentje in bij De Ster en zo won zij 6 flessen heerlijke Merlot wijn uit Frankrijk

wijnspecialist02

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST? Ga dan eten bij één van de restaurants op de culinair pagina in de krant en stuur de bon hiervan op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Maar u kunt natuurlijk ook alvast even langs DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat lopen.

kralwijn-logo