Simon Wald-Lasowski, I think there’s very little likelihood that oysters, mussels and clams have any consciousness so it’s defendable to eat them (Ape sculptures) (2017) at Garage Rotterdam. Foto: Aad Hoogendoorn

Overal worden mensen getroffen door het coronavirus. Het zijn onzekere tijden. We weten niet wat ons te wachten staat, maar we weten wel dat de crisis op vele vlakken in de samenleving grote gevolgen heeft. Zo ook voor de culturele sector waar wij ons als Garage Rotterdam in bevinden. Het is voor iedereen duidelijk dat dit grote invloed heeft op het hele culturele veld. Veel projecten, tentoonstellingen, voorstellingen en evenementen zijn uitgesteld, stopgezet of zelfs helemaal geannuleerd.

Om de sector en specifiek Rotterdamse kunstenaars een podium te geven in deze moeilijke tijd houdt Garage Rotterdam een OPEN CALL. Rotterdamse kunstenaars die door de corona crisis hun (nieuwe) werk niet kunnen tonen krijgen bij Garage Rotterdam de kans om de deze zomer alsnog werk te presenteren.

In de zomermaanden stellen wij onze voorruimte beschikbaar voor nieuw werk van Rotterdamse bodem. Het werk zal dag en nacht te zien zijn in de ‘etalage’ van Garage Rotterdam.
Kunstenaars en initiatieven kunnen zich tot en met vrijdag 8 mei aanmelden. Wij maken een selectie en zorgen voor een volwaardige etalage-tentoonstelling bij Garage Rotterdam.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.