Wat een geweldige sfeer, mooi weer en prachtige samenwerking tijdens het Lifestyle Event afgelopen donderdagavond in en bij BB Interior in de Lusthofstraat!

Het Lifestyle Event was opgedragen aan een goed doel – de opbrengsten van de loterij en overige donaties waren bestemd voor Chance for a Child. Deze stichting houdt zich bezig met het bestrijden van alle vormen van kindermishandeling in Nederland. Zie ook de website www.chanceforachild.nl.

Kinderen
Lifestyle in optima forma, mooie producten food en non food. Een modeshow met fraaie kleding, schoenen en accessoires. Een deel van de mannequins werd geflankeerd door ontwapenende kinderen, die aan de hand of arm op de catwalk mee flaneerden. Alle deelnemers stelden schitterende prijzen voor de loterij ter beschikking. Het uiteindelijke resultaat: een opbrengst van € 870,-!

Dank
De Stichting Chance for a Child wil iedereen bedanken voor dit geweldige succes, de deelnemers aan het event, maar uiteraard ook de beide met verve verkopende dames van de loten en tot slot het publiek, dat massaal de loten heeft aangeschaft.

Lilian Bos van Altanzza stal de show met een jurkje uit haar eigen collectie

Lilian Bos van Altanzza stal de show met een jurkje uit haar eigen collectie

Deelnemers
Het Lifestyle Event werd georganiseerd door: BB Interior, Flavour Visagie, Gerz en Altanzza. De overige deelnemende bedrijven: De Amerikaan, Doppio, Vos, Van Linschoten, Kralingse Wijnspecialist, Brillemans, Color Identity, Art & Artmaker, Westerkaatje, Bos, Padah Voetreflex, Bailine, JCHair, ‘t Bolletje, Sushi Yaah!, Fysiotherapie Ottevanger, Bakker Klootwijk, M. de Koning, Leyla’s Keukenhoekje, Dome Deco, Van Baal, Vers Rotterdam, Dattie & Die en De Kaasspecialist.

Meer informatie kunt u vinden op www.chanceforachild.nl